Egy kaland vége

Félig.

Az augusztus már otthon fog érni, viszont ott fogok dolgozni, ahol eddig. A feladatköröm más lesz, erről még nem írhatok, de ha fent vagytok LinkedIn-en, akkor látni fogjátok 😉

Most olyan vicces dolgok jönnek, mint költöztető keresés és cuccok átválogatása, szolgáltatások lemondása, cím átírása kismillió helyen, TAJ újra aktíválás, szolgáltatások intézése Magyarországon, stb. Szerencsés vagyok, mert rengeteg segítséget kapok otthonról az ügyintézésben és utánajárásban, Barbi pedig elég türelmes, így talán viszonylag simán fog menni minden.

Kijönni szerződéssel a zsebemben, de költöztetés nélkül jöttem, ezért 1 – 1 bőrönd volt csak nálunk, viszont most egy egész lakást – bútorok tekintetében csak a felét – kell majd visszavinnünk. Erről biztosan lesz egy bejegyzés, mert biztosan sokaknak hasznos lesz, ha megosztom a tapasztalatokat.

Az “ott fogok dolgozni, ahol eddig” azt jelenti, hogy a cég nyitott egy irodát Pesten, oda helyeztek át, onnan fogok dolgozni, úhogy egyelőre vidámság van.

Hirtelen ennyi, a következő szűk két hónapban több bejegyzés is várható… (ígérem ;))

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Egy kaland vége bejegyzéshez

  1. Botond szerint:

    Ó, de irigy vagyok 😀

    Én még most várom, hogy a menyasszonyom kiköltözzön hozzám, ti pedig máris hazaköltöztök. Tudom nem ismerjük egymást de olvasom a blogod első naptól kezdve és segített kijönnöm egy évvel ezelőtt.
    Sok sikert nektek otthon! Majd írj, hogy milyen volt a vissza szokás úgy neked, mint Barbinak.

    Gratulálok nektek, és köszi szépen a mindig friss, naprakész infókat.

    • Keve szerint:

      Köszönöm, örülök és elnézést a megkésett válaszért 🙂

      Mindenképpen lesz még bejegyzés a költözésről és arról is, hogy az első pár hónap milyen otthon.

Vélemény, hozzászólás.