IKEA

Utálok IKEÁba járni mert rosszabb, mint egy pláza. Az emberek csak mennek, tátják a szájukat és feltartják azt, aki valóban vásárolni érkezett.

Mi szerencsére egy látogatással és négyszeri sorbanállással el tudtuk intézni a bútorok jó részét.

Először beszélnünk kellett a konfigurátor emberrel, aki nyomtatott nekünk egy listát. Ezzel el kellett mennünk egy áruösszekészítő emberhez és mivel 700 kiló feletti mennyiséget pakoltunk össze, nem csak a nyomtatott listát, hanem mindent leadtunk összeszedésre.

Ezután egy újabb listával el kellett mennünk fizetni. A lista nyomtatása és a fizetés között ugyan átnéztük a listát, de még így sem tűnt fel, hogy az egyik tétel nem alkatrész, hanem egy szekrény, amit nem is kértünk, de erről majd később.

Fizetés után szállítást is kellett kérnünk. Ezzel az egyetlen gond az, hogy a vásárolt áru mennyiségével és a távolsággal a szolgáltatás ára nő. Remek reklám: vegyél többet, hogy lehúzhassunk kiszállításkor…

A jó hír az, hogy minden egyben, adott napon, adott 2 órás időszakban, egyben, nagyon minimális sérüléssel megérkezett. A fentebb említett, alkatrésznek nézett szekrény létezéséről csak napokkal később, összeszerelés közben szereztünk tudomást, így azonnal nem tudtuk visszaküldeni. Egy telefonos reklamációt követően másnap már a futárok hívtak, hogy mikor jöhetnének. Hozták kiszámolva a szekrény árát és nagyon örültek, hogy 4 gyári dobozt kell vinniük egy félig összeszerelt valami helyett.

Kategória: Koltozes
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s