Költözés #1

A bérleti szerződés november 16-án jár le, így az első feladat az volt, megegyezzek a főbérlővel. Ez elég simán ment, leírtam neki emailben, hogy mi a helyzet, ő ezt teljesen normálisan fogadta és abban maradtunk, hogy ha találunk valakit, aki beköltözik augusztus 1-el, akkor tök jó, ha nem, akkor ki kell fizetnem novemberig mindent.

Kedden és szerdán jött egy – egy pár lakásnézőbe, a szerdaiak 35 – 45 másodpercig voltak (nem mértem), így kicsit aggódtam, de csütörtök reggelre kiderült, hogy a keddiek letették a foglalót, kivették a lakást. Ez azért is volt jó hír, mert nekik nagyon tetszettek a bútorok, bútorozott lakást kerestek és a főbérlő belement abba, hogy mindent megvesz tőlünk, ha olyan bérlőt találunk, aki bútorozott lakást keres.

Csütörtökön így véglegessé vált, hogy augusztus 2-án repülünk haza, ki tudtuk számolni az utolsó bérleti díj összegét – a bútorok árával csökkentve -, meg tudtuk venni a repülőjegyeket én pedig le tudtam mondani a mobiltelefon és TV / internet előfizetéseket.

Ha minden igaz, akkor ma délután megjönnek a dobozok is, így már csak a pakolás, takarítás és majd a közművek és önkormányzati adó rendezése lesz hátra

Reklámok
Kategória: Koltozes
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s