Ocado

Nem a hanyas itteni kodneve, hanem egy webshop, aminek a neve viccesen hasonlit egy magyar szohoz. Lenyege, hogy osszevonja egy rakas szupermarket kinalatat, igy a kedves vasarlo ki tudja valasztani a legolcsobb termekeket. Elso rendelesnel ingyenes a kiszallitas es a minimalis 50 fontos rendelesbol meg 25% le is jon.

Jol hangzott, kiprobaltuk. A szallito 40 percet kesett, a rendelt ket tejfol doboza szettort, a tejfol pedig rafolyt a mellette levo sajtra es tojasra, az 5 legnehezebb / nagyobb tetel (karton viz, mosopor, szappan utantolto x 2, WC papir) pedig annak ellenere hianyzott, hogy a szallitas elott kaptam egy emlekezteto SMS-t, amiben az is benne volt, hogy minden megvan.

Itt kicsit merges lettem, de jott az ugyfelszolgalat. A weboldal rendelesek fulen az 5 hianyzo dologrol tudtak, a tejfolt, sajtot es tojast viszont siman ki tudtam valasztani a megfelelo serules kategoriaval egyutt, ezt a rendszer masnapra fel is dolgozta, plusz felhivtak, hogy mi a velemenyen az elso rendeles utan. Elmondtam, hogy nem tul jo, a fentiek miatt. Nagyon sajnaltak es kaptam egy 10 fontos kupont.

Nem kellett fenykepeket kuldenem, nem kellett megvarni, mig beszelnek a soforrel, hogy valoban kesett e, hanem egybol es szo nelkul tettek a dolgukat. Ezt teszi egy szolgaltatoval a valos piaci verseny.

Kategória: Ocado
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.