Látogatók

Június 20-tól vagyok szabadságon, amiből vannak hétvégén ledolgozott napok, volt távmunka és rendes szabadság is.

Az eredeti tervek szerint 19-én este érkeztek volna meg Tomiék, de a WizzAir tett róla, hogy 20-a hajnal legyen belőle. Természetesen mindezt úgy, hogy 2 óra 55 perc legyen a késés, hogy nehogy kártérítést lehessen kérni…

Természetesen éjjel már nem járnak vonatok, csak a National Express buszai, de azokkal is csak Victoria / Black Friars jöhet szóba, onnan meg még legalább 3-szor át kell szállni és a District Line sem jár éjfél után. Endre felajánlotta, hogy hazavisz minket, de annyit késett a gép, hogy ~2 órája maradt volna csak alvásra, az meg nem olyan vicces, főleg, hogy pénteken neki dolgoznia kellett. Barbi szerencsére talált egy srácot Facebookon, aki 18 font / fő-ért elhozott minket (ez csak 4 font plusz a vonatjegyhez képest), így 2-kor már mindenki ágyban volt.

A péntek és szombat turistáskodással telt, megnéztünk mindent, amit értelmesen meg lehetett és ingyen volt, bónuszként még jól le is égtünk.

Vasárnap délben célba vettük Lutont – merthogy együtt jöttünk vissza – és csodák csodájára kifogtunk egy pontosan induló WizzAir gépet, amin ráadásul rendes személyzet is volt.

Úgy volt, hogy nagyobb kézipoggyászra lesz szükségem és ha ezt megveszem a bőrönd mellé, akkor már csak minimális többletet kell fizetnem, hogy csomagban kapjak még WizzFlex-et, nagyobb lábteret és ingyenes reptéri becsekkolást. Lényeg, hogy megvettem a csomagot és a nagyobb lábtér miatt én az elsők között szállhattam be. Megbeszéltük, hogy megpróbálok lőni 4 helyet valahol. A stewardess kérdezte, hogy miért nem oda ülök, ahova szól a jegyem (hisz fizettem érte). Mondtam, hogy azért, mert 4-en vagyunk és csak nekem van ilyenem. Abban maradtunk, hogy üljek a nagyobb lábterű sorba, Barbi mindenképpen mellém ülhet, Tomiék pedig akkor, ha marad hely. Maradt és tényleg átülhettek.

Reklámok
Kategória: Barbi, Endre, Luton, Utazás, Vendegek
Címke: , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s