Itthon

Lassan 20 napja nem írtam semmit, ezt igyekszem a következő néhányban pótolni.

 

Itthon vagyok, szerencsére még a káosz előtt hazaértünk, így nem kellett áram nélkül, a reptéren tölteni a Karácsonyt. Ennek egy hátránya volt, pont akkor voltam a levegőben, amikor Boti ünnepelte a születésnapját.

A vasárnap papírmunkával telt, hétfőn Barbi lepett meg, megkaptam az ajándékom (titkosat 😉 – na jó, nem, de megfogadtam, hogy nem fogok ajándékokkal dicsekedni). Az örömöt sajnos beárnyékolta a CIB. Másfél óra után simán kihagyta a rendszer a sorszámom és amikor megkérdeztem, hogy ezt most hogy – látszott a kijelzőn, hogy hívták ez előzőt és a következőt is – simán elhajtottak, mert ők nem tudnak mit csinálni, automata a rendszer. Az, hogy kihagyott, az én gondom (ja, hogy Karácsony van…).

Tegnap gépet szereltem, Anyu megkapja az asztalimat és Apu egyetlen bónuszát kihasználva (ingyen Windows és Office) vettem egy SSD-t (a 120 gigásat) és raktam rá új rendszert. A konfigurálással (over provisioning, AHCI) sikerült egyszer megölnöm a cuccot, de másodjára sikerült és elég frankón gyors lett minden. Az más kérdés, hogy azóta is takarítom a régi vinyókat.

Pihenés lehet nem lesz, mert sok a tennivaló, de most úgy tűnik, hogy nyomatni kell, mert megéri. Megint van egy terv, amiről még nem beszélhetek, de majd ha igen, akkor meglátjátok, hogy miért dolgozom még most is.

Reklámok
Kategória: Bank, Barbi, CIB, Magyarország, Szabadság, Utazás | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Itthon bejegyzéshez

  1. Boti szerint:

    Ó, pedig biztos odaértél volna a partira! Hajnal 4-ig ittunk. 🙂

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s