Húsvét

Az egy hét gyorsan eltelt, kétszer voltam fogorvosnál, a gépem 3 órát késett és az idő is rosszt volt, úhogy azt is mondhatnám, hogy nem volt ez túl jó, de nem teszem, mert jó volt látni a szülőket, barátokat, enni (és inni ;)) egy kis hazait és sétálni a Duna parton.

Az általános helyzet persze romlik, az árak emelkednek, az emberek egyre komorabbak és már retúr jegyet sem lehet kapni a vonaton (állítólag annyian visszaéltek vele, hogy már csak két egy útra szólót adnak). Erre segít rá egy két senkiházi, neve nincs “közszereplő” és “zenész” azzal, hogy a saját nyomorát az egész magyarság lenácizásával próbálja megmagyarázni, így valóban igen vidám a hangulat.

Ennek ellenére mondom azt, hogy vissza fogok jönni, mert előbb – utóbb ez meg fog változni és nekünk “csak” a ma is ismert problémákkal kell megküzdenünk, még nem árasztottak el minket fekete afrikai, indiai, pakisztáni és kínai bevándorlók. Ez akár lehetne rasszista is, de nem az. Ezekből az országokból alacsonyan, vagy sehogy nem képzett, orvosi szűrésen nem átesett (7 oltással és több doboz gyógyszerrel mentem Indiába, ők simán eljönnek, x betegséget hordozva), teljesen más értékrenddel és vallással rendelkező emberek érkeznek Európába. Miért baj ez? Náluk nincs higiénia, az emberi élet értéktelenebb egy kavicsnál (főleg ha nőkről van szó), nem tudják, mi az, hogy szabály vagy törvény, a keresztényeket meg úgy egyébként sem szeretik és körmük szakadtáig ragaszkodnak a saját szokásaikhoz és ételeikhez (“nekem ez JÁR” szinten).

Reklámok
Kategória: Egyéb, Időjárás, Magyarország | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s