Csikön köri (majdnem hájderabadi sztájl)

Ma nekem kellett kitalálni, hogy mit együnk. Mivel semmi okosat sem tudtam kitalálni, rákerestem, mi kell egy hájderabadi csirke körrihez. Voltak benne furcsa dolgok és technikák, úhogy kerestem egy általános receptet is és a csípősebb dolgokat belevettem a hájderabadi verzióból.

A bolttól kicsit féltem, mert semmink nem volt hozzá itthon (jófajta őrölt pirospaprikát kivéve), de 19 fontért meg tudtam venni mindent, a hozzávalók 80%-a még 4 – 5 adaghoz elég lesz.

Megcsinálni nagyon egyszerű volt, gyakorlatilag hagymát kellett pirítani, arra ráhajigálni a fűszereket, kis idő elteltével a húst, joghurtot és paradicsomot, rottyantani rajta egyet majd fedő alatt fél órát hagyni, végül citromlevet és egy újabb adag csípős paprikát belekeverni.

Barbi vett hozzá fokhagymás nant, a rizst pedig kihagytuk. A Magnum épp akciós és nagyon jó, hogy vettünk, mert még most is ég a gyomrom 😉

Reklámok
Kategória: Barbi, Főzőcske | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s