Parti

A cég tegnap tartotta az évzáró bulit. Kivettek egy mozit, kaptunk kukoricát és üdítőt aztán 4 órán át hallgattuk, hogy mi a helyzet a céggel. Anyagilag jól állunk és munka is van, bővülni akarnak és lesz új irodánk.

A cég mobil marketinggel foglalkozik főleg, megvették a mobclix-et és a zaypayt, mindenféle integrált szolgáltatást akarnak csinálni és olyan apró cégek sms kampányit bonyolítják, mint az orange, vodafone vagy t-mobile.

A buli a mozitól 20 méterre lévő bárban volt, jó kilátással Leicester Square-re és a szokásos ingyen kaja – pia kombóval. A sörök szörnyűek voltak, csapolni nem is csapoltak, elég rossz ízű Argetin borok voltak, plusz rövid és koktélok. Én koktéloztam. A kaja jó volt, volt hús, tészta, zöldség, saláta, pizza, humusz, szószok és mártások, sült krumpli, tengeri mindenféle. A csirkén 10 percig vitatkoztunk, mert volt, aki azt mondta, hogy polip 🙂

A kollégákkal jól el lehetett beszélgetni, a 9 internship-es kolléga fél óra alatt padlóra itta magát és az egyik megesküdött, hogy 3 éve az apja bekerült az újságokba, mert Magyarországon 2 napot töltött a 2 méteres hó alatt, mire megtalálták 🙂

Este 9 felé elkezdték az embereket ránk engedni, nagyjából ekkor kezdtek a kollégák is hazamenni, úhogy fél 10 körül indultam én is és 11kor már aludtam.

Reklámok
Kategória: Egyéb | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s