Telefon letudva

Telefon kapcsán az már kiderült, hogy credit check miatt nem fogok ingyen telefont plusz előfizetést kapni. Ha kapnék, akkor 24 hónapon keresztül minimum 36 fontot kéne fizetnem, ezért szolgáltatótól függően kapnék x percet, y sms-t és z MB / GB adatforgalmat.

Feltöltőkártyás telefonok vannak, de azok nem a legjobbak és a szolgáltató haszna rajtuk van. Használt telefon ki tudja, hogyan került a boltba és milyen baja lesz, az új telefonok meg drágák.

Már minden remény veszni látszott, amikor ráakadtam a Sony Xperia U fantázianevű telefonjára. Androidos telefont kerestem és a tesztek alapján ez egész jól muzsikál. Nem szoktam sokat fényképezni vele, zenét is általában csak a di.fm-en keresztül hallgatok, a hírek szerint nem csak a GPS, hanem a GLONASS navigációt is támogatja, meg fogja kapni az ICS frissítést és kettőt kapok kártyafüggetlenül annyiért, amennyiért egy Samsung Galaxy SII-t (nem elírás) adnak mostanság.

Vettem mellé a Three-től havonta megújuló (és lemondható) előfizetést, 3 font kedvezménnyel, így 300 percet, 3000 sms-t és 1 GB adatforgalmat kapok 12 fontért.

Reklámok
Kategória: Egyéb, Telefon | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s