Városnézés

Mivel az irodában nem sikerült semmit intézni, elindultunk a városba. Az irodától a King’s Crosshoz és a Trafalgar Square-hez mentek buszok, mi utóbbit választottuk.

A buszmegállóhoz menet belefutottunk egy kis Car boot sale-be, gyorsan be is mentünk és körbenéztünk. A szögtől kezdve a notebookon keresztül a bugyiig minden volt. Volt, aki tényleg a csomagtartóból a saját dolgait árulta és volt, akin látszott, hogy vásározó. Venni nem vettünk semmit, mert még nem volt mit.

Barbiéknak nagyon tetszett a double deckerrel való buszozás, le se nagyon akartak szállni 🙂

Elsőnek lovas őrségváltást néztünk, pont időben értünk oda, így láttuk elejétől. A lányok itt átmentek kisgyerekbe és csak hűű, húú, háá valamint mutogatás kombóval kommunikáltak 😉 A sok barom turista persze még akkor is a lovak útjában állt, amikor az őrök (sztem megunva, hogy naponta buta emberekkel vannak körülvéve), nekikügettek.

A Buckingham palota előtti tér még le volt zárva, így ott nem tudtunk nézelődni. Megnéztük kívülről a Big Bent, a London Eye-t és kicsit sétáltunk a Temze partján.

Visszafelé megpróbáltuk megkeresni, hogy a kicsi Harry hol szalad neki falnak, de nem találtuk, úhogy a lányoknak megmutattam hogyan kell Oystert tölteni tetszőleges összeggel aztán indultunk haza.

Reklámok
Kategória: Barbi, Big Ben, Car boot sale, London, London Eye, Sipi, Trafalgar Square, Városnézés, Vásárlás | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s