Lassan kezdődik

Megvannak a jegyek, a londoni magyarokon keresztül szoba is (ezt fogom először véleményezni, ha meglesznek a szobák), lassan megszületnek a meghatalmazások, beszerződnek a még be nem szerzett holmik aztán június 8-án reggel irány a repülőtér.

A szülők szomorúak, hisz húgom után én is külföldre költözök, ki tudja mennyi időre, így születésem óta először egyedül maradnak. Mivel nincs gyerekem, ezért nem tudom, hogy mit érezhetnek, de az biztos, hogy nem örülnek… Támogatnak mindenben és maximálisan megértik, hogy – főleg most – egy kinti IT állás mindenképp megéri.

Barátnőmmel is meg tudtuk beszélni ezt a helyzetet, ketten indulunk el. Neki mindenképp nehezebb, mert az angolja még nem az igazi és szüneteltetett tanítói képzéssel kint nem valószínű, hogy egyből iskolát vagy ehhez kapcsolódó munkát fog találni. Szerencsére mindkettőt tudja és teljesen jól áll a kérdéshez, úhogy nem hinném, hogy nyelvtudás és / vagy állás nélkül maradna.

A munkahelyemen annak ellenére jól fogadták a felmondásom, hogy az egyik rendszert a születésétől fogva (na jó, majdnem) én fejlesztettem és tartottam karban és most alig pár nap jut arra, hogy átadjam. Mivel egy saját mini cégem is van, ezért ott is mindent el kell intézni a hátralévő időben, hogy úgy tudjak elmenni, hogy fel van töltve a kincstár és a cég alvó módba van kapcsolva.

Lényeg, hogy mostanság nem alszom sokat, de már látszik a vége 🙂

Reklámok
Kategória: Kezdetek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s